Rebecca Johansson, nominerad till styrelsen

Rebecca Johansson heter jag. Jobbar som sagt som teknikreporter på Land Lantbruk sen november 2021.  Är 28 år. Bor i ett hus på landet i Ölmstad mellan Gränna och Jönköping tillsammans med sambo, två bonusbarn, hund, katt och kanin. I september blir vi en liten till i familjen om allt går som det ska.

På gymnasiet gick jag på Stora Segerstad naturbrukscentrum med inriktning naturbruk-maskinförare + naturvetenskap. Har jobbat på föräldragården sen jag var kanske 13 år. När jag tog studenten blev det på heltid. Hoppar fortfarande in och hjälper till ibland när det är mycket att göra. Växtodlingen består till stor del av vall då min pappa har specialiserat verksamheten på att producera hösilage till olika hästverksamheter, vilket han gjort i över 20 år nu.

Är utbildad journalist. Tycker att en kaffepaus i åkerkanten på våren när vitsipporna blommar är svårslagen. Har alltid tyckt det varit spännande med ny teknik och nya maskiner, men ser mig inte själv som extrem tekniknörd. Mer nyfiken på hur allt funkar och hänger ihop.